intretineregradini

Articol blog

Cum se calculeaza pretul intretinerii gradinii dumneavoastra?

By admin at februarie 15, 2018

Cum se calculeaza pretul intretinerii gradinii dumneavoastra?

Cum se calculeaza pretul intretinerii gradinii dumneavoastra?

 

Pretul intretinerii gradinii este un parameru important in luarea deciziei de a lucra cu o anumita firma de servicii.

Tunsul, scoaterea buruienilor, taierea gardului viu, curatarea aleilor va dau batai de cap? Activitatea profesionala, ingrijirea copiilor, activitatile administrative se acumuleaza? Va puneti problema sa apelati la o firma profesionala care se ocupa de intretinerea garadinii dumneavoastra?

Iata cateva detalii care v-ar putea ajuta la gasirea firmei potrivite si la alegerea ofertei adaptate nevoilor din acest moment.

Pentru a stabili un buget al lucrarilor de intretinere a spatiului verde din jurul casei este necesar sa stiti bine caracteristicile gradinii. Elementul principal ce va determina pretul abonamentului este suprafata zonei verzi, dar si lungimea gardului viu, daca acesta exista. Un al doilea criteriu parametru important este modul in care gradina e configurata, atat din punct de vedere al accesibilitatii, dar si al numarului de plante ce trebuiesc ingrijite. O configuratie complexa va creste pretul lunar platit pentru intretinere.

Pretul lunar platit pentru intretinerea gradinii este calculat si in functie de lucrarile si operatiile realizate. Suma platita pentru tunsul peluzei, o operatiune recurenta pentru o gradina bine intretinuta, este calculata la metru patrat. Cu cat suprafata este mai mare, cu atat pretul metrului patrat va scadea. Vor fi insa luate in calcul caracteristicile terenului si configuratia gradinii, daca este vorba despre un teren in panta, despre obstacole numeroase, etc.

Mai sunt de luat in calcul anumite operatiuni cum ar fi scarificarea, toaletarea si tratarea copacilor, dar si si transportul deseurilor. Taierea copacilor de exemplu este o operatiune complexa care necesita mijloace materiale pentru acces, dar si cunostinte de specialitate. Sunt cazuri in care este necesara transplantarea arborilor.

Sistemele de irigatii au nevoie anual de operatiuni de intretinere, iar aleile pot fi curatate in pretul unui abonament. Inlaturarea buruienilor poate fi facuta manual, dar si prin erbicidare selectiva.

Unele abonamente se intind pe intreaga perioada a anului, in timpul iernii serviciile de ingrijre a gradinii fiind inlocuite cu servicii de deszapezire. Altele, care bine inteles au un pret mai ridicat, se refera la plata aferenta lunilor in care sunt realizate operatiuni ce privesc spatiul verde din jurul casei.

Abonamentele prezentate in oferta nostra pot fi luate ca atare sau, in cazul in care doriti doar un anumit numar de operatiuni sau suprafata terenului dumneavoastra este mai mare, puteti solicita o oferta personalizata.

2 thoughts on “Cum se calculeaza pretul intretinerii gradinii dumneavoastra?”

  1. Buna ziua,
    Pentru o gradina in Bucuresti de aprox 3000 m , sapat si dat cu substante pentru buruieni (noi am dat ,dar ele cresc) puteti sa ne transmiteti o oferta?
    Gradina este doar cu niste pomi fructiferi pe alocuri.
    Asteptam cu interes propunerea dvs si modul de realizare.
    Va multumim.

Leave a Reply

Rating*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.