intretineregradini

Gazon

Cand vorbim de gazon, ca toate celelalte plante, are o nevoie anumite conditii pentru a se dezvolta armonios si sanatos. Apa, aerul, lumina si substantele nutritive sunt indispensabile. Intretinerea presupune asigurarea prezentei tuturor acestor elemente.

Menținerea unui aspect estetic al gazonului dumneavoastra este prioritatea noastra. Un gazon neingrijit poate permite buruienilor sa se dezvolte.

Echipa noastra se va ingriji de intretinerea gazonului, astfel incat timpul petrecut in gradina sa fie cu adevarat placut, prin trei  abonamente standard, care pot fi personalizate in functie de nevoile fiecaruia.

Acest serviciu include:

  • Tunsul ierbii
  • Aerarea si scarificarea
  • Indepartarea buruienilor
  • Fertilizarea gazonului

Tunsul gazonului

Tunsul periodic al gazonului, la inaltimea corecta, asigura un aspect estetic deosebit si de asemenea prelungeste durata de viata a ierbii. Numarul buruienilor va fi mai mic, iar densitatea firelor de iarba va creste, dand peluzei un aspect ingrijit. Daca masina de tuns iarba este utilizata in spatiile deschise, in zonele greu accesibile se foloseste trimmerul. Frecventa cu care se tunde gazonul variaza, putand oscila de la o tundere zilnica, in cazul terenurilor de golf, la una saptamanala. In perioadele calde este indicat ca tunderile sa se realizeze mai rar, la 12 zile, de exemplu.

Aerare si scarificare gazon

Aerarea si scarificarea ajuta la dezvoltarea sanatoasa si prelungirea duratei de viata a gazonului, prin indepartarea stratului gros de tesut mort si improspatarea radacinilor. Aerarea are rolul de a permite patrunderea apei si a substantelor nutritive la radacina firului de iarba. Scarificarea presupune indepartarea stratului vegetal descompus- resturi de iarba taiata, rizomi, frunze moarte.

Indepartarea buruienilor

Prezența buruienilor într-o grădină poate conferi acesteia un aspect neplacut. Buruienile pot face grădina sa para o zonă parasita, nu un loc in care sa va simtiti comfortabil.

Avem solutiile perfecte pentru a va scapa de burieni: de la cele mici plivite cu tot cu radacina, pana la ierbicidari selective prin pulverizare.

Acest serviciu include:

Stabileste o intalnire