intretineregradini

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii – intretinere si amenajari gradini si spatii verzi

Termeni si conditii – intretinere si amenajari gradini si spatii verzi: această pagină stabilește termenii și condițiile de vizitare și folosire ale site-ului IntretinereGradini.ro. Termenii vizează orice persoană ce vizitează sau accesează site-ul IntretinereGradini.ro sau utilizează serviciile promovate pe site.

Acești termeni și condiții sunt în acord cu politica de protecție a datelor cu caracter personal procesate prin intermediului site-ului.

Termeni generali

Menționăm că termenii și condițiile se pot modifica oricând, prin actualizarea acestei pagini. Conținutul de orice fel al site-ului nu include o garanție totală sau o obligație din partea administratorului. Însă, administratorul va supraveghea și actualiza informațiile și conținutul site-ului și va elimina, pe cât de repede posibil, eventuale erori.

Acceptul și confirmarea utilizatorului că termenii vor fi respectați în întregime și necondiționat, împreună cu orice prevedere a lor, se face odată ce continuă să utilizeze site-ul. Dacă termenii nu sunt acceptați, utilizatorul este rugat să înceteze să acceseze site-ul sau serviciile corespondente acelor termeni.

Drepturile asupra site-ului și a conținutului său

Conținutul site-ului aparține administratorului site-ului și partenerilor săi și este supus drepturilor de autor, de proprietate intelectuală și celor conexe acestora. Serviciul promovat pe site este proprietatea administratorului. Excepție la această prevedere fac materialele de pe site unde este indicat un al titular sau deținător de drepturi sau o altă sursă de informație.

Aici se încadrează și comentariile sau părerile exprimate de utilizatori site-ului, chiar dacă acestea sunt preluate de administrator pentru a fi republicate pe site. În cazul în care utilizatorii nu respectă prevederile termenilor și condițiilor, pot fi trași la răspundere în legătură cu conținutul site-ului.

Preluările de material sau de informație de la un alt producător, prestator de servicii sau generator de conținut ce apar pe site, în orice formă a lor, respectă prevederile legale.

Preluările de conținut de orice fel de pe site se vor face exclusiv în scop necomercial, fără intenția directă sau indirectă de a se obține câștiguri de orice fel de pe urma conținutului sau a site-ului. Preluarea de conținut se face cu acordul scris, ferm și prealabil al administratorului. În cazul în care acordul nu este solicitat sau preluarea totală sau parțială a conținutului nu are scop personal, se aplică sancțiunile legislației în vigoare.

Prin acceptul implicit menționat mai sus, utilizatorii confirmă că informațiile și materialele de orice fel ce apar pe site au rol informativ și orientativ.

Responsabilitățile utilizatorului

Utilizatorului îi este interzis să copieze sau să reproducă, să publice, să transmită înspre vânzare, să distribuie total sau parțial conținutul acestui site, indiferent de forma sa.

De asemenea, utilizatorul are obligația să nu prejudicieze drepturile de autor ale site-ului sau ale unor terțe persoane, atunci când preia sau comunică cu administratorul site-ului sau echipa sa.

În aceeași categorie se încadrează și materialele trimise către site. Administratorul are dreptul să nu publice o informație, o opinie sau un comentariu al utilizatorului, dacă acesta conține orice fel de exprimări licențioase ori ce le pot crea disconfort altor utilizatori. Aceste materiale, opinii sau informații sunt strict interzise, iar responsabilitatea asupra conținutului lor este doar a utilizatorilor.

Totodată, utilizatorul înțelege și acceptă că site-ul sau o parte din conținutul său poate avea legătură cu alte site-uri unde poate fi redirecționat. Conținutul acestor site-uri poate fi de produse, prestatori de servicii, exemple din cazuistică sau alte site-uri informative.

În plus, comunicarea cu administratorul site-ului sau cu partenerii săi, prin intermediul site-ului, este informală și are rol pur informativ, și nu medical.

Lege și litigii

Toate prevederile din acești termeni și condiții și efectele lor juridice se supun legislației în vigoare din România și vor fi tratate ca atare.

Eventualele litigii apărute ca urmare a termenilor și condițiilor prezente vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă aceasta eșuează, se va trece la instanța judecătorească competentă, de pe teritoriul municipiului București.

Modificări în termeni și condiții

Oricare dintre aceste prevederi poate fi modificată în orice moment, fără notificări sau informări prealabile, în acord cu legislația în vigoare. Versiunea la zi va fi mereu prezentă pe această pagină web.

Modificarea termenilor și condițiilor față de versiunile lor anterioare se consideră acceptată, în momentul în care utilizatorul accesează site-ul și continuă navigarea pe acesta.

În cazul în care utilizatorul nu acceptă modificarea, este obligat să nu acceseze site-ul sau serviciile prezentate de aceasta.