intretineregradini

Amenajare gradini

Amenajare gradini: gradina casei tale, un loc de relaxare pentru toata familia

Putem transforma zona din jurul casei intr-un spatiu in care sa petreceti clipe de neuitat, singuri sau alaturi de familie si de prieteni.

In zilele noastre, cand viata devine din ce in ce mai dinamica si tipul tot mai pretios, ne putem bucura de liniste, dar si de voiosie alaturi de cei dragi,  in aer liber, in gradina. Putem de asemenea planta, in cazul in care spatiul ne permite, pomi fructiferi si chiar organiza o mica gradina de legume si de fructe, de roadele careia sa ne bucuram.

Cu ajutorul nostru, puteti amenaja spatiul din jurul casei asa cum ati visat. Astfel va veti putea bucura de gradina dumneavoastra pe toata perioada anului. Avem grija de fiecare detaliu, astfel incat,  atunci cand va intoarceti acasa sa gasiti gradina impecabila.

Ne dorim sa cladim o relatie de incredere cu clientii nostri, bazata pe onestitate si cooperare.

Echipa noastră specializată de arhitecti peisagisti si gradinari vă ajută să gasiti cele mai bune soluții pentru utilizarea cat mai eficienta a spatiului pe care il detineti, totodata tinand cont de bugetul de care dispuneti. Colaboratorii nostri, furnizori de plante, gazon si alte materiale ne vor ajuta sa obtinem produse la cel mai bun pret al pietei.

Amenajarea unei zone verzi poate transforma în mod radical un spațiu inestetic și gol, intr-o zona cu o utilitate reala, ce va avea o nota personala.

Putem acorda asistenta atat pentru alegerea plantelor si a sistemelor de irigatii adaptate, cat si pentru drenarea corespunzatoare a apei. Impreuna putem gasi cele mai inovatoare solutii pentru a tansforma gradina intr-un spatiu confortabil si util.

Acest serviciu include:

  • Zone personalizate
  • Gazon si plante
  • Pavaje: montaj borduri si pavele
  • Drenaje
  • Canalizare ape pluviale
  • Alei / cai de acces

Stabileste o intalnire